Veleprodaja

Diplon d.o.o. je preduzeće koje je osnovano 2005. godine. Bavimo se uvozom kupatilske opreme i pod našim brendom smo prpoznatljivi širom Srbije i regiona.

U našem asortimanu možete pronaći  baterije (sanitarne armature), rezervne delove za baterije, kupatilsku galanteriju, ventile, sifone, sanitariju, tuš kabine,kade, senzorske baterije, hotelske fenove, električne sušače za  ruke itd.

Za naše sanitarne armature u Srbiji dajemo garanciju 3 od 5 godina.  One prolaze duplu kontrolu kvaliteta; u samoj proizvodnji i u našem servisnom centru. Naš servisni centar se nalazi u Zemunu na adresi Autoput br. 20. Kolege iz servisa  osim rešavanja reklamacije uvek vam mogu dati i dobar savet ili preporuku ukoliko vam se pojavi problem sa montažom proizvoda i slično.

Možemo reći da nakon 14 godina iskustva u prodaji možemo da Vam  ponudimo kvalitetne  proizvode po pristupačnim cenama  . Ono po čemu smo prepoznatljivi je moderan dizajn naših proizvoda koji zadovoljavaju potrebe i najzahtevnijih kupaca.

Našu veleprodajnu mrežu čini  više od 500 pravnih lica u Srbiji i regionu sa kojima saradjujemo duži niz godina.

Takodje pratimo mnoge gradjevinske firme sa opremom za kupatila. Našu referentnu listu možete pogledati ovde.

Za svoje proizvode posedujemo garancije, a takodje Diplon d.o.o. poseduje sertifikat ISO 9001 standard.

U nadi da ćemo ostvatiti dobru i uspešnu sradnju, pozivamo vas da pogledate asortiman i pošaljete upit kolegama, koji će vam u kratkom roku odgovoriti i dati najbolja rešenja.

Uvoz / Izvoz

Paleta proizvoda robne marke Diplon obuhvata nekoliko stotina artikala, sanitarnih armatura, kupatilske galanterije, kupatilskog nameštaja, raznih vrsta ventila i priključaka, tuš ručica, tuš creva, itd.Posebnu pažnju posvećujemo usluzi i kvalitetu artikala koje prodajemo. U želji da naši sadašnji i budući klijenti budu zadovoljni uvedena je stroga kontrola kvaliteta svih artikala koji se nalaze u našem prodajnom asortimanu. Tehnička služba na najsavremenijim radnim stolovima pažljivo kontroliše svaki artikal pre nego što on dospe do krajnjeg korisnika proizvoda.

Proizvode matične robne marke izvozimo na tržišta Hrvatske, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Mađarske i Nemačke.