Ideal Standard | Connect Air

posted in: Blog | 0
Ideal Standard Connect Air
Ideal Standard Connect Air | kad lepršavost dizajnira prostor

Connect air | kad lepršavost dizajnira prostor

Nova Ideal Standard Connect Air kolekcija je elegantna i praktična, moderna i efikasna. Svojim tankim ivicama i zakrivljenim linijama donosi vazdušasti osećaj u svakom okruženju, dok ekskluzivna Aquablade® tehnologija ispiranja i širok spektar kupatilskih rešenja omogućavaju stvaranje mesta za posebno uživanje i relaksaciju. Connect Air je sjajno rešenje za one koji vrednuju lepotu, udobnost i lični stil.

Aquablade | kad se sretnu nagrađivana tehnologija i nagrađivani esteta

Ideal Standard AquaBlade® tehnologija predstavlja najznačajniji patent od pronalaska metoda ispiranja toaleta. Ova jedinstvena, patentirana tehnologija postavlja nove standarde u dizajnu, higijeni i performansama. Šolju bez oboda voda ispira od samog vrha, praveći jednak ispirajući mlaz od 360°. Unutrašnji kanal stvara pritisak vode koja kruži šoljom, stvarajući dve jake mlaznice. AquaBlade® tehnologija nadmašuje sve postojeće wc šolje u vidu pružanja maksimalne higijene.

Ideal Standard Aquablade
Ideal Standard Aquablade tehnologija

 

U Diplon ponudi možete pronaći Connect Air lavabo u dimenzijama 50×45 i 60×42, Connect Air konzolnu WC šolju, kao i Connect Air konzolni bide.

Dizaj: Robin Levien

Robin Levien je jedan od britanskih najpoznatijih i najuspešnih dizajnera proizvoda. On projektuje za Ideal Standard već 30 godina. Njegov studio “Levien” je dizajnirao proizvode za nas, koji omogućavaju klijentima da maksimalno iskoriste najčudnije kupatilske prostore kao i mnoga druga praktična rešenja. Ove ideje su mu donele impresivan broj nagrada za inovacije. Connect kolekcija sprovedi njegovu filozofiju dostupnosti i ekonomičnosti.

Ideal Standard Connect Air
Ideal Standard Connect Air serija