Intesa Frendi – odloženo plaćanje

posted in: Blog | 0

intesa frendi

Banca Intesa Frendi kredit – Beskamatno plaćanje do 12 rata

Korisnici Banca Intesa American Express®, MasterCard i Visa kreditnih kartica u Diplon Salonu mogu iskoristiti pogodnosti Intesa Frendi programa: plaćanje do 12 mesečnih rata bez kamate.

Za MasterCard i Visa kreditne kartice, rate dospevaju na plaćanje 10. u mesecu, a za American Express® kreditne kartice, rate dospevaju na plaćanje 15. u mesecu. Kreditni limit na Vašoj kartici se odmah po obavljenoj transakciji umanjuje za ukupan iznos, a na Vašem mesečnom računu biće prikazan iznos rate koja je dospela na plaćanje, kao i oznaka koja je rata u pitanju.

Sistem plaćanja rata American Express® kreditnim karticama je drugačiji u odnosu na MasterCard i Visa kreditne kartice, jer prva rata dospeva na naplatu u celosti uz prvi sledeći mesečni izvod, dok sve ostale rate dospevaju u narednim mesecima i u potpunosti su oslobođene od kamate.

Pogodnosti Intesa Frendi programa možete iskoristiti u Diplon prodajnom salonu u Belmaks Centru, na adresi Autoput 20, 11080 Zemun. Telefon maloprodaje: 011 22 50 575, 011 22 50 576.