Keramičke pločice Gemma

posted in: Blog | 0

Gemma keramičke pločice – ponovo na srpskom tržištu!

keramičke pločice
Gemma zidne keramičke pločice

Osnovan davne 1989. godine, GEMMA brend se pozicionirao na svetskom tržištu kao sinonim za keramičke pločice prepoznatljive po modernom dizajnu i posebnoj izdržljivosti. Sa sedištem u Egiptu, Gemma zauzima vodeću poziciju u regionu Bliskog Istoka i Severne Afrike, a svoje proizvode plasira u još 65 zemalja širom Evrope, Azije i Severne Amerike, među kojima je ponovo i Srbija.

U Diplon maloprodajnom salonu možete pronaći odabrane serije Gemma keramičkih pločica za spoljašnju i unutrašnju upotrebu, a za specijalne zahteve postoji i mogućnost uvoza modela po izboru iz bogatog proizvodnog asortimana.

listela za kupatilo
Gemma listele

Od prvog dana postojanja, ambicije kompanije bile su da se napravi “najbolje” rešenje za uređenje prostora – savršen balans između modernog dizajna, kvalitetne izrade i pristupačnih cena. Razvojem tehnologije i širenjem proizvodnje, Gemma danas ima proizvodne kapacitete od 18 miliona kvadratnih metara na godišnjem nivou.

Pogledajte kompletnu ponudu Gemma keramičkih pločica u Diplon prodajnom asortimanu.

gemma keramičke pločice
Gemma podne keramičke pločice

U zavisnosti od namene, u ponudi su različite serije keramičkih pločica, koje odgovaraju svakoj potrebi. Izdvajamo Fusion White bele zidne pločice, sa dizajnom imitacije opeke, zatim Tango Beige, podne pločice dimenzija 86 x 14 cm, idealne za postavljanje u npr. dnevnom boravku uz kombinaciju podnog grejanja, kao i Piano Gold White listele u belo/zlatnoj kombinaciji koje možete iskombinovati sa mnoštvom drugih modela i u potpunosti oplemeniti prostor koji uređujete.