Kako je Kludi postao sinonim za nemački kvalitet i vrhunski dizajn

posted in: Blog | 0
Kludi baterije za lavabo
Kludi baterije za lavabo

 

Kako je Kludi postao sinonim za nemački kvalitet i vrhunski dizajn

Od 1926. godine kada je nastao kao mala radionica u Nemačkoj, Kludi se razvio u internacionalni brend koji je prepoznatljiv kao lider u proizvodnji kuhinjskih i kupatilskih baterija i tuš sistema, kao i raznovrsne galanterije.

Od prvih proizvoda napravljenih u Mendenu, ovu nemačku kompaniju vodi ideja o stvaranju inovativne i kvalitetne opreme, dizajnirane tako da u svako kupatilo i kuhinju unese i duh umetnosti. Kako bi zadovoljili postavljene standarde kvaliteta i dizajna, čelnici Kludija neprestano sarađuju sa renomiranim univerzitetima i naučnim institutima, kao i sa vrhunskim umetnicima u oblasti dizajna.

Iako je pre svega prepoznatljiv kao nemački brend, Kludi je 80-ih godina prerastao u multinacionalnu kompaniju. Sve je počelo 1980. godine kada je otvorena fabrika u austrijskom gradu Hornštajnu, a proizvodnja se zatim proširila i na Mađarsku, Poljsku, Ujedinjene Arapske Emirate, Kinu i Indiju. Svaka od ovih proizvodnih jedinica vođena je jasnom vizijom i precizno definisanim ciljevima:

  • Kvalitet
  • Inovacija
  • Praktičnost
  • Vrhunski dizajn

Zbog vrhunskih rezultata u proizvodnji opreme i dodataka za kuhinju i kupatilo, Kludi je prepoznat kao jedan od 20 vodećih brendova u svetu u ovoj oblasti. Stalne inovacije, pametna rešenja kao odgovor na potrebe klijenata, ali i vrhunski dizajn, rezultirale su brojnim priznanjima. Tako je kompanija Kludi dobila i prestižnu PLUS X AWARD – nagradu za najinovativniji sanitarni brend u 2015. godini, koja se odnosi na kvalitet, dizajn, funkcionalnost, ekologiju i inovaciju.

Svi kvaliteti Kludi brenda pre svega su prepoznati od strane i više nego zadovoljnih kupaca, a naročito onih sa prefinjenim ukusom. Zato njihove tuš baterije, baterije za lavabo i sudopere, kao i sjajno dizajnirani dodaci, rado nalaze svoje mesto u kupatilima i kuhinjama širom sveta.

kludi 2
Kludi ugradne baterije

 

Upravo iz tog razloga, u našoj ponudi imamo širok asortiman Kludi proizvoda. Zadovoljni klijenti najčešće se odlučuju za:

  • Ugradne baterije za tuš

Stručnjaci iz Kludija gledaju na kupanje i tuširanje kao na jedinstveno i potpuno individualno iskustvo. Bilo da stajete pod tuš da se osvežite usred vrelog letnjeg dana, da se ujutru razbudite i započnete dan sveži, da se opustite posle napornog dana, tuširanje je poseban ritual za svakog od nas. Zato je ovaj nemački brend je raznolikošću tuš baterija uspeo da odgovori na sve potrebe i afinitete kupaca, kako bi tuširanje uvek bilo prijatno i jedinstveno iskustvo. Perfektno izrađene, kvalitetne i prefinjene u dizajnerskom smislu, Fizz, New Waves i Esprit su pravi izbor za sve one kojima je ritual tuširanja više od obične higijenske navike.

  • Tuš ruže

Ako tokom kupanja volite ugođaj kakav nude spa centri i malo više zabave sa mlazevima, onda su Kludi tuš ruže idealan dodatak za vaše kupatilo. One su i vrlo praktična opcija za sve one koji vole da im ruke budu slobodne. Pored svih ovih prednosti, A-qa i Fizz tuš ruža sa 3 kraka će uneti u svako kupatilo posebnu dozu elegancije i modernog dizajna.

  • Baterije za lavabo

Poseban izbor materijala, funkcionalnost, prefinjenost u smislu detalja, ali i inovativne karakteristike, razlog je zašto su Kludi baterije za lavabo omiljene među kupcima. Kao takve, one se u kupatilu odlično slažu sa tuš baterijama i tuš ružama, pa je ova kombinacija dobitna kada opremate svoje kupatilo. Bilo da se odlučite za Balance, Zenta ili Bozz, pranje ruku i umivanje će postati jedinstveno iskustvo, koje odgovara svim vašim potrebama.

  • Galanterija

Stručnjaci iz ove kompanije znaju da su detalji veoma važni, a kada pričamo o estetici i presudni. Angažujući vrhunske dizajnere, Kludi je uspeo da pretvori galanteriju u pravu umetnost. Dozatori, etažeri, kukice i vešalice, držači za četkice, peškire, sapun, pravi su ukras svakog kupatila.

Ako ne pristajete na kompromise, Kludi je savršen izbor za vas. Vaše je da odaberete dizajn i tip koji vam najviše odgovara, a nemački kvalitet će učiniti da se potpuno zaljubite u ovaj sjajan, inovativni brend.