Praznični dani u Diplon Salonu!

posted in: Blog | 0

diplon praznična akcija

U toku prazničnih dana, u Diplon online prodavnici i prodajnom salonu na adresi Autoput 20, 11080 Zemun (Belmax Center), iskoristite popust akciju na kojoj se nalazi 36 proizvoda. Akcija traje od 01.12.2016. do 31.01.2017. ili do isteka zaliha. Na popustu se nalaze proizvodi iz asortimana naših brendova Diplon i Ventura, kao i Ideal Standard, Kubis, Alcaplast, Fayans, Linni.

Alca ugradni set 5 u 1 (Alca Set Beli) – ugradni vodokotlić Alcaplast u kompletu sa podkonstrukcijom, konzolnom wc šoljom, daskom i tasterom. Kvаlitet, tehničkа rešenjа, inovаcije i dizаjn osnovne su kаrаkteristike ALCAPLAST proizvodа. Visok nivo profesionаlnosti i veštinа čeških tehničаrа zаsnivаju se nа istorijskoj trаdiciji češke industrije, kojа je stаrа preko 100 godinа, i poznаtа širom svetа po svojim vrhunskim kvаlitetom proizvodа.

Connect monoblok (univerzalni) – Ideal Standard univerzalni monoblok (back to wall), sa vodokotlićem zapremine 3/6l i dovodom vode sa strane. U setu sa wc daskom, može se podesiti za odvod u pod, kao i u zid.

Na prazničnoj akciji nalazi se i nekoliko Ventura ogledala sa LED rasvetom, dimenzija 100×65, 100×60 i 80x80cm. Od Diplon opreme za kupatilo tu su tuš ručice sa cenom već od 325 dinara,  police, galanterija, wc četka, zavesa za kupatilo, wc daska i stolica za tuš kabinu.

Pogledajte ovde kompletnu Diplon prazničnu ponudu.

Ormarić iznad veš mašine domaćeg proizvođača Kubis, zbog svojih dimenzija i materijala od kojih je izrađen predstavlja jedan od popularnijih komada kupatilskog nameštaja u našoj ponudi. Ormarić sa lavaboom Klasik 45 dimenzija 45x38cm sa cenom od 6.290,- dinara pogodan je za manja kupatila, a vertikala Eko Linni (32x33x188cm) domaćeg proizvođača iz Jagodine nalazi se na popustu od 22%.

Sve više ljudi se odlučuje da u svoje kupatilo ugradi tuš kabinu umesto kade, a na našem prazničnom popustu nalaze se ugaone i polukružne, akrilne i keramičke tuš kade po ceni već od 3.990,- dinara. Uz Diplon keramički i stakleni lavabo, tu su i baterije za lavabo, kadu, kao i baterije za sudoperu sa dve, odnosno tri cevi.

Radno vreme maloprodajnog salona je radnim danima, ponedeljak – petak, od 9 do 20h, a subotom od 9 do 18h.