Prednosti senzorskih baterija

posted in: Blog | 0

Izbor modela i rešenja za kupatilske baterije je raznovrstan koliko i vrste upotrebe. U zavisnosti od primene, koriste se jednoručne slavine, dvoručne, potisne, senzorske, termostatske, slavine za korisnike sa specijalnim potrebama, medicinski modeli. Rešenja za javne objekte gde je problematika higijene na prvom mestu, uz ekonomičnu potrošnju i ekološku održivost, su senzorske baterije. Primarna primena je u restoranima, šoping centrima, hotelima, bolnicama, a zbog svojih prednosti za ovakvo rešenje se odlučuju i korisnici u manjim domaćinstvima. Navešćemo neke od prednosti korišćenja senzorskih baterija.

senzorski ispirač za pisoar
senzorski ispirač za pisoar

 

U kupatilima javnih objekata, senzorske baterije su gotovo u potpunosti zamenile klasične. Obostranu korist imaju i korisnici i vlasnici prostora.

Kontrola protoka: Senzorske baterije su specijalno dizajnirane za manji protok vode. Kod klasičnih baterija, omogućen protok vode je često veći nego dovoljan, pa se na ovaj način vrši ušteda vode, racionalizuje potrošnja, a i smanjuje rizik od izlivanja i poplave u slučaju začepljenja sistema.

Laka instalacija: Ugradnja senzorskih sistema je jednostavna, uz tehničke specifikacije za instalaciju. Posebna pogodnost je napajanje sistema putem baterija, koje je lako zameniti.

Pristupačne cene: Kada se uzmu u obzir sve prednosti senzorskih slavina u odnosu na tradicionalne, odnos cene i kvaliteta je opravdan i dugoročno isplativ. U našem programu možete pronaći senzorske slavine za lavabo, senzorske ispirače za pisoar, senzorske tuš baterije.

Napredna tehnologija: Sa inovacijama u dizajnu i tehnologiji, senzori koji se koriste u baterijama za kupatilo garantuju trajnost i kvalitet. Senzorske baterije mogu biti kombinovane za toplu i hladnu vodu, ili samo za hladnu vodu, odnosno jednu temperaturu koja se podešava na centralnom termostatskom ventilu.

Higijenske prednosti: U javnim objektima, higijena je jedan od najbitnijih faktora kada je reč o toaletima. Senzorske baterije su najbolje rešenje koje korisnicima pružaju potpuni ugođaj, aktivacijom na pokret.

Odaberite proizvode iz Diplon senzorskog asortimana i unapredite svoje kupatilo.