Sredstva za održavanje kupatila – MELLERUD

posted in: Blog | 0

U ponudi imamo kompletan asortiman proizvoda za održavanje kupatila iz asortimana nemačkog brenda Mellerud. Od sredstava za odstranjivanje buđi, čistača kamenca i mrlja, preko čistača silikona, čistača lepka i čistača fugni, do sredstava za čišćenje stakla i ogledala.

PONUDA: http://prodaja.diplon.net/catalog/odrzavanje-kupatila-231/mellerud-23

O proizvođaču:
“Više od 30 godina je MELLERUD CHEMIE GMBH uspešan nemački proizvođač i distributer specijalizovanih proizvoda za negu i čišćenje. Tim u laboratoriji vrlo pažljivo nadgleda pridržavanje najviših mogućih standarda i neprekidno radi na razvoju novih proizvoda i usavršavanju onih starih.

Godine uspešnog istraživanja i razvoja čuvaju našu tehničku prednost i umeće što nam omogućuje kao liderima na tržištu sa velikim asortimanom proizvoda da prepoznamo buduće trendove I razvijamo proizvode koji će ići u skladu sa njima.

U naša druga dva sedišta u Nemačkoj Brüggen i Niederrhein, iskusno osoblje od 85 zaposlenih, trenutno radi na proizvodnji oko 180 proizvoda baziranih na našim formulama. Prodaja i distribucija Mellerud proizvoda prvenstveno ide kroz veleprodaju građevinskog materijala, uradi sam centre, kao i cash and carry radnje. Sa preko 3.000 outlet centara samo u Nemačkoj, Mellerud je broj jedan dobavljač na domaćem tržištu.”